ROTIBODE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3224 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Rotibode. Meer weten? Ontdek meer

4 okt 2022 om 23:50 Super lekker en ook grote bord! Was binnen de tijd aangekomen :)
3 okt 2022 om 17:45 Prima roti’s weer. Ingepakt op traditionele wijze. Netjes op tijd bezorgd. Heerlijk gegeten. Ook de tempel roti is zonder meer aan te bevelen. Was voor ons de eerste keer maar zeker voor een vegetariër heel goed te eten!!
2 okt 2022 om 22:30 Jammer, was een bak vol met water/;jus die de hele blanco liet zwemmen. Niet gegeten du, 2.50 kwijt. Ik vroeg ook zonder kousband maar zat er toch bij; Hele tas zat ook onder de jus.
2 okt 2022 om 22:03 Roti was heerlijk! Het was nog warm en echt een grote portie.
2 okt 2022 om 7:36 De tempeh en tahoe was doet van aangebakken en de broodjes doordrenkt. Bami was erg droog.
1 okt 2022 om 21:16 Snel en lekker
1 okt 2022 om 19:15 Eten was weer lekker miste alleen me extra bakje kipfile beetje jammeer verder top
1 okt 2022 om 16:13 Ik denk dat het prachtisch 2! Uten het eten pad 2 uten pas bezorgd was doordat de roti bode te laat heeft klaargemaakt, komt niet door de bezorger
28 sep 2022 om 20:52 Voor het eerst hier besteld en het was heerlijk! Het eten was nog heel warm toen het aankwam, ben tevreden :)
27 sep 2022 om 18:21 After 40min they called and said they were too busy for my order, so it was cancelled,
27 sep 2022 om 14:34 Na 90 mins nog geen eten ontvangen...
25 sep 2022 om 19:08 Heerlijk gegeten